equip_endavant_v4

Som un equip de professionals, situats a la ciutat de Girona,
que gestiona i ofereix serveis de neurorehabilitació.

Un equip al teu costat.

El nostre equip de professionals i la nostra xarxa de serveis especialitzats t’ajudarà a superar els obstacles i a fer front a les necessitats generades per la lesió neurològica que pateixes.

Posem a la teva disposició l’atenció experta dels professionals que hi col·laboren, coordinant la feina dels especialistes, per tal d’evitar la fragmentació de la persona atesa.

Disposem de un equip especialitzat en atenció a les persones amb malalties neurològiques: Ictus, Epilèpsia, Parkinson, Esclerosi múltiple, Deteriorament cognitiu de la gent gran, i Danys cerebrals o medul·lars provocats per traumatismes (caigudes, accidents de trànsit) o tumors. El nostre propòsit és acompanyar-les. Entenem que les lesions neurològiques afecten molts aspectes de la vida de la persona que les pateix i del seu entorn més proper: familiars, amics i cuidadors.

Fem ús dels recursos de què disposa la persona afectada i la seva comunitat, a partir de la gestió e?cient d’aquests recursos, facilitem la tornada a la vida de ciutadà actiu i de ple dret.

Volem ser una empresa que ofereix serveis de qualitat, eficients i que satisfacin els usuaris.

La nostra pràctica professional es basa en el coneixement científic i humanista. Com a referents teòrics utilitzem el Model del Funcionament i la Discapacidad (CIF) i el Model del desenvolupament ocupacional centrat en la persona (CMOP). I com a marcs de referència, els propis de cada disciplina: neurociències i control motor entre altres.

El nostre valor: experiència i els resultats.

Consuelo Rivera

Coordinadora d’ENDAVANT Terapeuta Ocupacional Col.legiada 306

Experta en Atenció Sociosanitària.
Diplomada en Teràpia ocupacional. Postgraduada en el concepte Bobath. Màster en Promoció de la salut. Diplomada en Educació social. Postgraduada en Gestió de residències per a la gent gran. Docent universitària.
Ha treballat des de 1986 al servei de persones amb malalties neurològiques.

Alba Olive Jou

Logopeda Col.legiada 08/3802

Graduada en logopèdia i diplomada en Educació especial per la Universitat Autònoma de Barcelona.
Especialitzada en afàsia, disàrtria i disfàgia. La seva tasca professional l‘ha desenvolupat al servei de rehabilitació del‘hospital de Palamós, en atenció privada a domicili i a l’IAS (hospital Santa Caterina).

Narcís Borrat i Sunyer

Psicoterapeuta Col.legiat 4842

Psicòleg clínic i psicoanalista. Ha col.laborat amb institucions de salut mental a Girona i Barcelona. Coopera en diversos grups d’estudi aprofundint en les temàtiques de gènere, qualitat en salut mental, noves patologies i actualitat del subjecte contemporani. Actualment ofereix els seus serveis terapèutics a Barcelona i Girona on col.labora amb l’equip de neurorehabilitació ENDAVANT

Anna Bertran Lletjet

Fisioterapeuta Col·legiada 9192

Diplomada en Fisioteràpia i graduada en Psicologia. Màster Oficial en Fisioteràpia Neurològica pel pacient adult per la Universitat Europea de Madrid.
Especialitzada en diverses tècniques de neurorehabilitació: Concepte Bobath, Perfetti, Teràpia Vojta, Teràpia aqüàtica (Halliwick), Concepte Le Métayer, Neurodinàmica i noves tecnologies en Neurorehabilitació.
També desenvolupa la seva tasca professional a l’Hospital de Figueres.

Dra Natàlia Toneu i Domínguez

Metgessa Medicina Física i Rehabilitació Col. 5264

Llicenciada en Medicina per la Universitat Autònoma de Barcelona. Especialista en Medicina Física i Rehabilitació via MIR a l‘Hospital Universitari de la Vall d’Hebron, centre de referència de lesionats medul·lars aguts a nivell de Catalunya i d‘Espina Bífida a nivell d’Espanya. Formació específica a la unitat de Paràlisi Cerebral i unitat de Neurorehabilitació en el mateix hospital que es va complementar amb estada a la Unitat de Dany Cerebral Adquirit a l’Institut Guttmann. Treballa a Hospital de Figueres des de 2006, sent la cap de servei de Rehabilitació en el moment actual.
Experta en infiltracions amb toxina botulínica ecoguiades.

Aurelia Gonzalez

Fisioterapeuta Col.legiada 2079

Diplomada en Fisioteràpia per la Universitat Rovira i Virgili. Postgraduada en Neurorehabilitació per l’Institut Universitari Guttmann adscrit a la Universitat Autonoma de Barcelona. Postgraduada en Geriatria per la Universitat Ramón Llull. Especialitzada en tècniques de Neurorehabilitació (ETC - Perfetti, Bobath, INN - Teràpia Neurodinàmica, Halliwick - teràpia aqüàtica, Dolor neuropàtic, Estimulació Basal). Més de 13 anys d’experiència en atenció sociosanitària i treball en equip multidisciplinar.

Mireia Rivero Pagés

Neuropsicòlega Col.legiada 20239

Màster en neuropsicologia i neurologia de la conducta per la Universitat Autònoma de Barcelona. Llicenciada en psicologia per la Universitat de Barcelona.
Actualment participa en projectes de recerca a l’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona relacionats amb esclerosi múltiple, infart cerebral i obesitat i cognició. També ofereix els seus serveis a Centre Naïf (centre dedicat a la infància i adolecència) i Centre Mèdic Medes de Figueres.

Joaquín Serena Leal

Metge Neuròlog Col·legiat 4008

Metge neuròleg. Professor associat de la Universitat de Girona. Responsable de la Unitat d‘Ictus i del Servei de Neurologia de l’ Hospital Universitari Doctor Josep Trueta.
Membre de l’Institut de recerca Biomèdica de Girona (IdIBGi).
Col·legiat nº 4008

Endavant. Neurorehabilitació Girona.     650 726 010 / 972 20 44 44      endavant@neurorehabilitacio.cat     C/ Migdia, 130-132. Girona 17003.