CIF Clasificación Internacional del Funcionamiento, de la Discapacidad y de la Salud

Aquest document constitueix la versió abreujada de la Classificació Internacional del Funcionament, de la Discapacitat i de la Salut, coneguda com a CIF. L‘objectiu principal d’aquesta classificació és oferir un llenguatge unificat i estandarditzat, i un marc conceptual per a la descripció de la salut i els estats “relacionats amb la salut”. La classificació revisada defineix els components de la salut i alguns components “relacionats amb la salut” del “benestar” (com ara educació, treball, etc.).

Catàleg de diagnòstics i procediments: CIM-9-MC

La Classificació internacional de malalties, 9a revisió. Modificació clínica (CIM-9-MC) és la traducció al català de la International Statistical Classification of Diseases, Ninth Revision, Clinical Modification (ICD-9-CM) editada pel govern dels Estats Units. La ID-9-CM és la modificació clínica de la International Statistical Classification of Diseases, Ninth Revision (ICD-9), de l’Organització Mundial de la Salut.

Guía de Práctica Clínica sobre la Prevención Primaria y Secundaria del Ictus

En aquesta guia es poden trobar respostes a moltes de les preguntes que planteja
l‘abordatge preventiu de l’ictus, el qual ve donat en forma de recomanacions elaborades de manera sistemàtica i amb la millor evidència disponible. Ha estat publicada el març de 2009 per l’Agència d’Avaluació de Tecnologia i Recerca Mèdiques de Cataluña.

Superar l’ictus. Guia adreçada a les persones afectades d’una malaltia vascular cerebral i als seus familiars i cuidadors

La guia ha estat elaborada per pacients amb ictus i professionals experts en la matèria que han treballat amb la idea d’ajudar-vos a entendre la malaltia. No podrà respondre totes les vostres preguntes, però us adreçarà a altres fonts on podreu aconseguir més informació si us interessa.