Associació Ictus Girona

Orientem i donen suport a les persones que han viscut un ictus i també al seu entorn amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels afectats.

+34 655 874 571

ictusgirona@gmail.com

Centre Cívic Barri Vell, Mercadal

C/ Cort Reial nº7 (Girona 17004)

Associació Catalana per al Parkinson

Està situada a l’Hospital de Santa Caterina de Salt – c/ Dr. Castany, s/n, Salt (Girona)​. Ofereix les següents teràpies especialitzades: fisioteràpia, logopèdia i psicologia.

L’horari és de dilluns, dimarts i dimecres de 17:00 a 19:00h. Cal demanar cita prèvia al 664 326 125 o a info@catparkinson.org

Programa abric per l’ictus

Després d’un ictus no estàs sol.

ABRIC és un programa de la Fundació Ictus d’assessorament gratuït per a les persones que han patit un ictus i que necessiten a algú que els guiï en el procés de recuperació. També va dirigit als seus familiars, cuidadors i amics. ABRIC compta amb el suport de les associacions de pacients de Catalunya.

Fundació Esclerosis Múltiple a Girona

La Fundació Esclerosi Múltiple va néixer l’any 1989 a Barcelona i és una entitat privada sense afany de lucre. Des de la Fundació treballen per aturar l’impacte de la malaltia en la vida de les persones amb esclerosi múltiple i el seu entorn. A Girona els trobaràs a:

L’Hospital Santa Caterina

C/ Dr. Castany s/n 17190 Salt

Web: www.fem.es/girona

Email: Girona@fem.es

Telèfon: 902 11 30 24

Multicapacitats

És una associació sense ànim de lucre, formada per estudiants i ex estudiants amb discapacitat i sense de la Universitat de Girona, i d’altres persones conscienciades amb la seva realitat. Estan units per canviar les coses, i sensibilitzar la societat envers la seva realitat.

secretaria@multicapacitats.cat

Sirius Girona

El Sirius té com a objectiu informar i assessorar, de forma GRATUÏTA, sobre solucions per millorar l’autonomia de les persones amb limitacions funcionals.

Contacte

Gemma Oliver – Terapeuta Ocupacional

sirius.girona@mifas.cat

972 64 78 31

Carrer Empúries, 31 baixos

17005 Girona

DIXIT Centre de Documentació de Serveis Socials

Adreçat als i les professionals dels serveis socials per promoure la gestió i la difusió del coneixement en l’àmbit del benestar social, els drets de ciutadania i la promoció de l’autonomia personal i la dependència.

DIXIT Girona:
Adreça: Bernat Boades, 68. 17005. Girona.
Telèfon: 972 106 122
Correu electrònic:
dixit.girona@campusarnau.org

Mano Zurda

Botiga online que ofereix articles per a esquerrans, per a persones que només poden fer servir la mà esquerra, i per a persones que tenen dificultats de moviment en alguna mà (dreta o esquerra) i es poden beneficiar d’estris adequats, com poden ser les tisores d’autoobertura (ajudes manuals).

El pagament es pot fer amb tarja de crèdit, per transferència bancària i contra reemborsament.

Bajo Coste

Portal d‘Internet que promou la tecnologia de baix cost compartint idees. Les adaptacions són fetes pels usuaris i d’accés lliure.

Xarxa d’itineraris saludables i Parcs urbans de salut

Són equipaments situats a l’aire lliure, a l’espai públic, oberts les 24 hores, els 365 dies de l’any. Serveixen per fer exercici físic moderat. La demarcació de Girona disposa de 181 Parcs Urbans de Salut i 105 Xarxes d’Itineraris Saludables d’aproximadament 10 quilòmetres cadascuna.
Organitzen sessions per ensenyar a la gent com es fan servir. Per conèixer les dates de
les properes dinamitzacions als Parcs Urbans de Salut de Girona et pots posar en contacte amb el Consell Comarcal del Gironès.

Contacte: Josep Maria Medina 972213262